Nalazite se na str: Novosti

Novosti

08.12.2013

Primanje najboljih inovatora Primorsko-goranske županije


Župan Zlatko Komadina sa suradnicima iz Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, susreo se danas s najboljim inovatorima Primorsko-goranske županije s kojima su potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava i kojima su dodijeljene diplome za postignuća na polju inovacija.

Category: General

Inovacija našeg inovatora, Siniše Križaneca pod nazivom 'Element spoja škripca sa vinčom' proglašena je najboljom inovacijom Primorsko goranske županije.

Članak iz Novog lista

Novčane potpore PGŽ

 


 

Vijest preuzeta sa stranica PGŽ

Najbolji inovatori u PGŽ

 

Primorsko-goranska županija od 1995. godine bespovratnim sredstvima, putem javnog natječaja, nagrađuje najbolje inovatore Županije za njihov rad i doprinos inovatorskoj djelatnosti. Do danas je tako odabrano i dodijeljeno 149 glavnih priznanja te odobreno ukupno 2.369.000,00 kuna bespovratnih poticajnih sredstava za razvoj najboljih inovacija.

Navedena praksa nastavlja se i u ovoj godini kada su najboljim inovatorima dodijeljena poticajna sredstva osigurana u Proračunu Primorsko-goranske županije u iznosu od 150.000,00 kuna za sufinanciranje razvoja inovacija na području Županije. Temeljem ocjene Povjerenstva za izbor najboljih inovacija diplome su dodijeljene inovatorima prvih devet najboljih inovacija.

U svom obraćanju župan Komadina istaknuo je tradiciju inovatorstva u Primorsko-goranskoj županiji te činjenicu da se postignuća inovatora s prostora Županije cijene u domovini i u svijetu, a što potvrđuju mnogobrojna priznanja na smotrama inovatora u zemlji i u inozemstvu.

"Vi u našoj Županiji prednjačite među hrvatskim inovatorima pa naravno samim tim i na međunarodnim natjecanjima i skupovima redovito dobivate vrhunska priznanja što znači da imamo talentirane ljude u našoj Županiji i ja vam na tome čestitam“ rekao je župan Komadina. 

Fotogaleriju pogledajte na Facebooku.

Novosti

U bazi podataka imamo zavedeno 1051 inovacija.

Page 1 of 8  > >>

29.02.2024
Category: General

UDRUGA INOVATORA BRODOGRAĐEVNE

INDUSTRIJE 3. MAJ RIJEKA

 

POZIV

Na Izvanrednu izbornu skupštinu Udruge inovatora brodograđevne industrije 3.maj Rijeka

 

Izvanredna izborna  skupština održati će se dana 21.03.2024 (četvrtak) u 15:30 sati na Zapadnom ulazu Brodogradilišta 3.MAJ

12.12.2019
Category: General

Pozivamo članove udruge koji još nisu platili članarinu za 2019. godinu da to učine čim bude moguće.

Ovo se odnosi samo na umirovljenike i zaposlene izvan 3.maj-a jer se trećemajcima članarina obustavlja na plaći.

20.05.2019
Category: General

UDRUGA INOVATORA BRODOGRAĐEVNE

INDUSTRIJE 3. MAJ RIJEKA


POZIV

Na Izbornu skupštinu Udruge inovatora brodograđevne industrije 3.maj Rijeka

 

Izborna skupština održati će se dana 06.06.2019 u 15:30 sati na Zapadnom ulazu Brodogradilišta 3.MAJ