Nalazite se na str: Novosti

Novosti

10.04.2013

Siniša Križanec osvojio zlato na 'Arhimedu'


Nakon 'INOVE 2012', Križanec ponovo osvojio zlatnu medalju na međunarodnoj izložbi inovacija 'Arhimed 2013' u Moskvi
Category: General

Prenosimo članak iz 'Novog lista'

JOŠ JEDAN USPJEH NASTUP HRVATSKIH INOVATORA NA MOSKOVSKOM SALONU INOVACIJA
Siniša Križanec nagrađen zlatom na Arhimedu

Na 16. moskovskom međunarodnom salonu inovacija i novih tehnologija inovator iz Rijeke nagrađen je za inovaciju »Vinč-škrip (Winch-Vice)«
RIJEKA » Inovator Siniša Križanec iz Rijeke nagrađen je zlatnim odličjem na cijenjenom 16. moskovskom međunarodnom salonu inovacija i novih tehnologija »Arhimed« za inovaciju »Vinč-škrip (Winch-Vice)«, objavili su iz Saveza inovatora Primorsko-goranske županije. Hrvatski inovatori na upravo završenom Arhimedu 2013., održanom u kulturno-izložbenom centru Sokoljniki, u svom trinaestom uzastopnom nastupu za 14 izloženih inovacija i novih proizvoda osvojili su niz nagrada i time potvrdili svoju uspješnost.
Nastup Siniše Križaneca sufinancirali su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, a sudjelovanje inovatora iz županije na Arhimedu 2013. organizirao je Hrvatski savez inovatora uz tehničku realizaciju Saveza inovatora PGŽ-a i Saveza riječkih inovatora. U Savezu inovatora PGŽ-a navode da je u sklopu Arhimeda 2013. održana posebno značajna prezentacija hrvatskih inovacija na Danu hrvatskih izlagača. Izložbu je posjetio hrvatski veleposlanik u Ruskoj Federaciji Igor Pokaz sa savjetnicom Jadrankom Japunčić.
– Dobro zapažen hrvatski izložbeni prostor bio je mjesto poslovne promidžbe, predstavljanja programa rada s mladim hrvatskim inovatorima i predstojećeg 38. hrvatskog salona inovacija Inova-Budi uzor 2013., na kojem se očekuje izlaganje brojnih ruskih inovatora i gostiju iz cijelog svijeta, poručuju iz Saveza inovatora PGŽ-a.
Arhimed je velika međunarodna izložba inovacija koju organizira Međunarodni inovacijski centar Arhimed, Ministarstvo industrije, znanosti i tehnologije i Ministarstvo obrane Ruske Federacije, Ruspatent, Poglavarstvo grada Moskve uz pokroviteljstvo ruskog predsjednika Vladimira Putina. Ove godine na Arhimedu su prikazane ukupno 1033 inovacije iz više od pedeset ruskih regija i 18 zemalja, a izložba se prostirala na oko pet tisuća četvornih metara. Teme su iz oblasti strojogradnje, IT, biotehnologije, transporta, proizvodnje različitih materijala, proizvodnje medicinskih naprava, dobivanja nafte i plina, sigurnosti ljudi i objekata, metoda sprječavanja zagađenja i održavanja prirode i drugog. (A. P.)

Siniša Križanec, zlato na Arhimedu 2013

Novosti

U bazi podataka imamo zavedeno 1051 inovacija.

Page 1 of 8  > >>

29.02.2024
Category: General

UDRUGA INOVATORA BRODOGRAĐEVNE

INDUSTRIJE 3. MAJ RIJEKA

 

POZIV

Na Izvanrednu izbornu skupštinu Udruge inovatora brodograđevne industrije 3.maj Rijeka

 

Izvanredna izborna  skupština održati će se dana 21.03.2024 (četvrtak) u 15:30 sati na Zapadnom ulazu Brodogradilišta 3.MAJ

12.12.2019
Category: General

Pozivamo članove udruge koji još nisu platili članarinu za 2019. godinu da to učine čim bude moguće.

Ovo se odnosi samo na umirovljenike i zaposlene izvan 3.maj-a jer se trećemajcima članarina obustavlja na plaći.

20.05.2019
Category: General

UDRUGA INOVATORA BRODOGRAĐEVNE

INDUSTRIJE 3. MAJ RIJEKA


POZIV

Na Izbornu skupštinu Udruge inovatora brodograđevne industrije 3.maj Rijeka

 

Izborna skupština održati će se dana 06.06.2019 u 15:30 sati na Zapadnom ulazu Brodogradilišta 3.MAJ